Om bloggen

Hej och välkommen till min blogg!

träning!

Mitt namn är Björn men jag kallas för Bullen eller Bullet. Bullet är det jag själv föredrar att bli kallad och således vad jag döpt min nya blogg till! Jag har till och från försökt blogga lite på olika ställen genom åren. Nattstad, Nouw, Finest och allt vad de heter. Men jag har alltid tappat lusten efter ett tag. Därför bestämde jag mig för att köpa en riktig blogg som jag själv äger till 100%. Får se om det gör att jag blir bättre på att uppdatera, inga löften dock!

Jag kommer skriva om saker jag gör i livet, både högt och lågt. Mitt största intresse är träning och musik. Jag gillar faktiskt bandet bullet väldigt mycket, kanske är det lite för namnet 😛 När det kommer till träning är det främst styrketräning och löpning jag sysslar med. Riktigt kul är det och jag brukar sätta upp höga mål för mig att nå hela tiden. Jag tror på att ständigt pusha sig själv hårt, det är bra både för kroppen och psyket. Jag har tränat seriöst på gym i endast ett år så jag har långt kvar tills jag uppnått min sanna potential. Mitt mål just nu är att nå 100 kilo max i bänkpress, följer denna guiden och tror det kommer gå bra. Mitt framtida mål är att ställa upp i styrkelyft när jag är 25 (21 nu).

När det kommer till löpning är det en blandning av att må bra och pressa sig själv som jag gillar. Har inga direkta tävlingsplaner utan sätter istället upp små delmål för mig själv hela tiden. Just nu pressar jag milen hårt för att klara den under 43 minuter, mitt rekord är 43:55. Jag använder för övrigt en pulsklocka modell Garmin Forerunner 235 vilken jag starkt kan rekommendera. Den gör träningen så oerhört mycket roligare 🙂

Som sagt så är ett annat stort intresse musik och jag spelar gitarr och trummor. Håller även på att lära mig spela piano, men det går sisådär. Gillar främst hårdrock och tung hardstyle, fort ska det gå! Spelar inte i något band just nu men letar lite smått.

Nu orkar jag inte skriva mer här, läs min blogg istället! Ha det gött!